Ung vs Gammel

Fodboldklubben Føllenslev Særslev IF

Anno 1965

Kristian: Havde stadig sin hurtighed selvom han nu var på det gamle hold. Havde mange gode gennembrud men manglede overblikket i vigtige situationer hvor han prøvede at køre selv. Scoerede mindst et mål men burde have lagt op til 5, specielt de gange de to gamle i front var fri..

Forsvar: Gav sin andel i det defensive arbejde: karakter: 8

Midbane: var der hele tiden, dette var hans hjemmebane: karakter 10

Angreb: scorede men var ikke så giftig som normalt : 9

Samlet : 9


M. Zarp: Styrede sine tropper med Hård hånd fra sweeper rollen. Når det var nødvendigt fik den en i røven og ud af fare zonen. Koncenterede sig om den defensive del og havde stor del i at sejren kom i hus. Specielt slut fløjtet da de gamle havde scoret sidste mål.

Forsvar: 10

Midtbane : 7

Angreb: Uden for bedømmelse

Samlet : 8


Kenneth: De gamles midtbane motor, selvom dåbattesten også her begynder at være lidt slidt i kanterne, er han altså en af dem der løber flest meter og altid er garant for en takling. brød gang på gang de unges angreb og iværksatte farlige kontra angreb.

Forsvar: 9

Midtbane: 10

Angreb: 7

Samlet : 9

Ung vs Gammel anno 2017

Stillingen 1-3


22/11-2017

Efter en uge hvor kampen var aflyst grundet valgmøde i Snertinge så var det tid til en ny duel. Der var ikke mange af de gamle gamle repræsenteret, så der var nogle unge fra forrige kamp som måtte hoppe på det gamle hold. De gamles alders præsident på dagen (undertegnede) lagde ud med at bringe de gamle foran på et listigt langskud. De gamle kom faktisk foran 3-1 og man fik fornemmelsen af endnu et ungt sammenbrud, også fordi de unges Forsvare Mike så ud til at vride om på foden så han ikke kunne fortsætte. De gamle fik da også den fornemmelse at kom han på benene igen blev det på halv kraft. Om det var med til at lulle dem i søvn vides ikke. Men de gamles målmand M. zarp så heller ikke for skarp ud, man fik fornemmelsen af at hans tanker allerede sværmede omkrings hans kommende 30 års fødselsdag i weekenden. Mål lukkede han i hvertfald ind indtil de unge var kommet foran, så fik han og Nikolaj den geniale ide at bytte. Selvom Nikolaj gik i mål var det ikke nok til at dæmme op for de unge som nu virkelig lugtede blod. Rasmus for de unge var fuldstændig ustyrlig og kunne have gået på vandet hvis han havde forsøgt. De unge spillede hurtigt og stod med Mattias og Mike solidt i forsvaret. De gamle var kun glade for man inden kampen havde aftalt kun at spille en time. Så det var med lettelse at kampen blev fløjtet af med en ung sejr på omkring 13-4, vi gad ikke tælle til sidst. Tydeligvis et gammelt hold som manglede deres store profiler i BB, Kalle og Nielsen   


9/11-2017

Uha uha uha, hvordan skal man starte. Tja man kan starte med resultatet, men jeg kan faktisk ikke huske det. Blev det 12-4 ? 11-5? 13 - 3? håber jeg har ramt rigtigt med et af budene. Men fakta er i hvert fald at de gamle til aften var mere  overlegne end set i de tidligere 2 kampe.... Styrede slagets gang fra start til slut. Med benedikt rôcker og Arajuuri i bagkæden med en flad forsvars linje var defensiven nogenlunde sikret, hvis ellers Kalle, BB, Peter, Martin, huskede  at komme med tilbage. I front lå Bomberen Nielsen og hans gamle angrebs kompagnon Christian og lavde deres del af af point høsten. Nielsen kan de unge altså  ikke dæmme op for. De hoppede oven i købet på alle de gamle finter med flyt bold til højre ben, nå nej tilbage til venstre ben og hak, der var mål. Nede i de gamles mål stod Mad dog Lundby som var  han tilbage i 1995 og på første holdet, så hvorfor skulle den halvskadede mand pludselig op i angrebet ? Det skabte en del urolighed også fordi Arajuuri pludselig ikke kunne finde Rôcker som pludselig stod i målet. Samtidig overgik Martin til de unges hold da Patrick udgik fra samme hold og Martin var en af dem som tog løbende tilbage hos de gamle. Nu lugtede de unge muligheder om end ikke mulighed for sejr men mulighed for at pynte på et truende (pinligt) nederlag. Og de fik scoret et par gange, men brændte også på det skammeligste chancer hvor blandt andet to mand står på stegen med bolden foran fødderne, uden målmand. Så bliver chancerne ikke større.

De unge var i et dilemma, de havde hele tre målmænd i truppen men de anede ikke hvem de skulle sætte i mål. Hver gang der var gået tre mål ind ( og det gjorde der tit) Skiftede de målmand og lige meget hjalp det. Den ene målmand flager stadig rundt og tror han er en gevinst i angrebet, men det er han ikke (nicolaj) Skomager bliv ved din læst. Det mest rystende på aftenen var at de unge skulle splejse til en kasse øl, grundet nederlag sidste runde. dvs man kan aftale hvem der køber en kasse øl på tilbud, en kasse på 24 dåse øl for 99 kr ex pant som man kan tage med hjem igen, altaå panten. Dvs hvis man er ti spillere er det en tier fra hver. Men nej det kunne de unge så heller ikke idag. Vi må håbe de har organiseret sig til næste uge, måske forstrærket holdet. at give op kan ikke være en mulighed, det er før set et ung vs gammel hold være bagud i den samlede stilling hvorefter tingene ændre sig. 
ER det en genoptagelse af den legendariske vinter turnering Ung vs Gammel, som er legendarisk i Føllenslevs historie

Det vil vise sig hvis man kan følge op på aftenens kamp næste torsdag, men idag var der 16 gæve gutter som var mødt op til kamp, 14 senior spillere og to gamle legender. MAD DOG LUNDBY og FALKAO THE BULDOG SØRENSEN havde indfundet sig på Gimle. Var de gået forkert? Skulle de i virkeligheden have været til pilates træning ?

NEJ de var mødt op for at tage kampen op med de unge løver og hvilken start. Det var nok kun med for alvor de første 15 minutter men da havde de også bragt de gamle foran 3-0 2 mål af MAD DOG og 1 af FALKAO. dvs de gamle stjerner .

De gamle kom vist også foran 4-0 før de unge vågnede op til dåd og langsomt men sikkert åd sig ind på de gamle stillingen blev faktisk 4-4 før de gamle cementerede sejren med en sidste scoring, og Cheftræneren der også var med de gamle, valgte  helt fornuftigt fløjte af.

De unge var hurtigere på fødderne, men det var nok også det de kunne idag. Hvorimod de gamle forstod at bruge deres store erfaring (læs Henrik /lundby) til at trække tempoet gevaltigt ud af kampen. Men alligevel giftig som en kobra når chancen var der.


Normalt ved en Ung vs gamme kamp ville der komme et referat efterfulgt af en bedømmelæse af alle spillere, men grundet mangel på kendskab til alle og mest af alt tids magel så kommer her et udvalg af de mest tone angivende. eller bare dem jeg lige kan huske :-)

 


Duellen

Det var kampens duel, Begge målmænd, begge angribere på en god dag.


Hvor Mad dog valgte at koncentere sig om det offensive arbejde, eller i hvert fald bare det offensive, så indtog nicolaj rollen som markeringspiller. Han havde over ladt målet til Moffe.

Nikolaj indtog en plads som markerings spiller, støttede godt op når det brændte på hos de gamle, støttede zarp op i hans sweeper rolle. Men når han kom længere op af banen så var det en ynk. Havde et enkelt fremstød hvor han mener han blev stoppet ureglementeret og efter han havde ligget i græsset 2 minutter brugte han 10 på at komme hjem i forsvaret da alle på banen skulle have historien om hvor vanvittigt han var blevet nedlagt.

Karakter :

Målmand: Ikke bedømt

Forsvar 8, godkendt, fornuftig indsats

Midtbanespil: Ikke eksisterede ikke bedømt

Angreb: 03 Håbløst

Samlet karkter : 7

Legenden var tilbage, ingen havde troet det muligt efter han havde helliget sig golfspillet. Kiunne benene klare det, det var jo ikke en lille spadsertur på en golfbane. Valgte at lægge sig i front fra start. Kunne have valgt at tage målet hvor vi også ved han har vist sine evner. Starter som lyn og torden, på grund af alder begrænset arbejdsområde, men 3 mål og en assist tale sit klare sprog og det er klasse. Havde problemer når han mødte en ung spiller som Speeedy gonsalez rasmus som med sin hurtig fik hans fremstød. Men sit ud fra alder bestemt godkendt, junne have været far til alle spillere på det gamle hold.

Karakter :

Målmand : Ikke bedømt

Forvar: Var aldrig i forsvaret

Midtbane: var han der ?

Angreb: 10

Samlet karkter :  9

øvrige karakter

Ung:

Rasmus: Lyn hurtig spillende , viste flere gange at han kan løbe en halv bane længde ligeså hurtigt som når formanden løber 20 meter. Men når han så erobrer bolden , hvorfor så lave et så langt træk så den bliver  løbet ud af banen, der er jo INGEN chance for ham den gamle kommer igen.

Forsvar: lyn hurtig i sine defensive indgrebkarakter : 8

MIdtbane : Kom ikke så tit helt frem men i den defensive del godkend. : Karakter :7

Angreb : Ingen

Smalet : 8


Benjamin:

De unges store stjerne, Men han var ofte frustreret over deres spil. Ellers garanten for mabge gode afleveringer, men idag skulle han klare tingene på eget hold


Gammel: 

Henrik/Alias Falkao : Som mad dog var han alders præsidenten, kunne være far til samtlige pillere, alligevel bliver de gamles mål nummer to  sat ind af ham med assist fra den ande alders præsisdent. Led de første 10 min af hæftig hosten, og efer flere forspørsler om snarlig død måtte falkao orientere om sin lungesygdom så man ikke troede man skulle hente hjerte starteren i hallen. da hosten var slut , var energien også væk. blandede sig lidt i opspillet men var også tydeligt hæmmet af en tidligere knæskade.

Forsvar: Kom lidt metre hjem end MAD DOG men det er også en måling på ingenting, så her 03

Midtbane. Mistede ingen bolde , afleveringer lå som han var 20: karakter 8

Angeeb: Scorede kampen  mål: Men det var så også det. havde godt gennembrud, men MAD dog udnyttede ikke det fantastiske laudrup LOOP.


Kristian: Havde stadig sin hurtighed selvom han nu var på det gamle hold. Havde mange gode gennembrud men manglede overblikket i vigtige situationer hvor han prøvede at kører selv. Scoerede mindst et mål men burde have lagt op til 5.

Forsvar: Gav sin andel i det defensive arbejde: karakter: 4

Midbane: var der hele tiden, dette var hans hjemmebane: karakter 9

Angreb: scorede men var ikke så giftig som normalt .


M. Zarp: Styrede sine tropper med Hård hånd fra sweeper rollen. Når det var nødvendigt fik den en i røven og ud af fare zonen. Koncenterede sig om den defensive del og havde stor del i at sejren kom i hus. Specielt slut fløjtet da de gamle havde scoret sidste mål.

Forsvar: 10

Midtbane : 7

Angreb: Uden for bedømmelse

Samlet : 8


Kenneth: De gamles midtbane motor, selvom dåbattesten også her begynder at være lidt slidt i kanterne, er han altså en af dem der løber flest meter og altid er garant for en takling. brød gang på gang de unges angreb og iværksatte farlige kontra angreb.

Forsvar: 9

Midtbane: 10

Angreb: 7

Samlet :


Martin: Huserede mest på højre kanten men kom også ind på midten af banen og lavede et solidt arbejde. Var sammen med  Kenneth den store opryder på midte, var med til at sætte flere angeb igang.

Forsvar: 8

Midtbane:9

Angreb: 7

Samllet: 8.5


Moffe: Var i dagens anledning målmand, havde flere gode aktioner med tv redninger. Klart kandidat til 1 holdet lørdag. Brugte i flere situationer sin store rutine til at snyde de unge når de kom mod mål, så de nogen gange selv løb den ud over baglinjen. Havde kun en episode hvor det så mytisk ud, hvor man et øjeblik troede det var P. Zarp og Nikolaj man stod og så på.

Mål: 10

Samlet : 10